Jump to content

kameltouati

new member
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Algeria

About Me

Jeg vil ta dig på eksempel av prøven. En har inntrykk av at det er enkelt, men det var ikke å finne den samme prøven som sin næste eller som amerikanerne. Det var forskning, tatt av hoder. Vi hadde tenkt å søke i jazz, rock eller soul. Vi ønsket å gjøre den ringen på en bestemt måte, stemplet kloke diktere på gaten. Det samme for tekstene. Dany, Podge og meg, det har aldri hørtes slik, men det er hele tiden sammen. Det var den samme smak. Men hvis i LOX, Dany vil kiffer Jadakiss, meg jeg vil kiffer Sheek Louch … alt er i detalj. Selv i nærheten, det har aldri gjort det samme. Dany vil arbeide full tekster, sin poesi og sine metaforer; podge vil bosser hans røst; jeg vil gjøre mine ting på min side. Dessverre, i dag, har mange av prosjektene er lignende.

Menelik - vi snakker om golden age som om det var ute av våre graver, som om den var av som kommer tilbake. Men det var alltid fortsatte å arbeide. Den kloke po' kommer ut et album snart, Samtidskunst, meg jeg jobber på et prosjekt som blanding av rap og klassisk musikk. Ett er nødvendigvis i forbindelse. Alt som ble sagt på den nye generasjonen og den måten å arbeide, vi må tilpasse seg den. Vi vil derfor se på hva betyr at vi vil bringe vår forskjellen. Som er styrken i hip-hop, tilbake ved å foreslå noe annet igjen.

Hva er det som har endret seg siden femten år? Tekstene en-t-den har mistet sin betydning?

Dany - Folk er mer interessert i dag faktisk selge, selge og alltid selge.

Zoxea - det er morsomt fordi vårt neste album har en particularity. Siden ti år vi gjentar: "Når er det som du tilbake?" mer datoen tilnærming, jo mer folk vet at det er i studio og forberede noe. Spørsmålet som da var det: "da det vil være hvordan? Rap, nåværende eller tidligere?" Det er sagt at vi skal lage, som vi vil dra tilbake med ny musikk. Det har hatt å gjenoppfinne seg selv, ut fra instrumentelle. Det ble sagt: "Det er hva definerer fellen? Hva er det som definerer rap i år 1990?" Det er beat og rytme. "Hva er styrken på rap?" stil og ord. Det har vært tenkt gjennom, vi setter det i kasserollen for å opprette et hint, "ikke-slag". Det er av rap, men rytme delene er laget av flow.

Melopheloo - én pauser hele strukturen, faktisk.

Menelik - det er morsomt det du sier, fordi jeg er foretak av samme observasjon for mitt prosjekt, men jeg har handlet annerledes med Qlassik. Jeg Rappe uten slag og jeg m basert på piano tilstede på scenen for rap. Teksten og dens scansion tar over resten. Dette er galskap.

Zoxea - Jeg tror det er den utviklingen. Videre Dany har gjort oss oppdag en ung gruppe sist. Han har kalt meg en morgen for å fortelle meg at: "Åh, jeg hørte et stykke sprøtt." Dany som er veldig stramt på denne tiden med rap, litt sint, kaller meg veldig tidlig. Jeg sa at det var merkelig [latter]. Han sa til meg: "Det er en gruppe som faktum som vi, disse unge New Yorkere." De var som oss, de er kalt West Side Gunn. Fremtiden er i gang.

 

Dany Dan - har fjernet den rytme, ganske enkelt. Jeg husker en dag, vi hadde en avtale i studio, jeg fant Melo. Det mottas på Zox hjelmer og han sier til oss: "Hva tror du om vi gjorde slik?" én fjerner rytme og det vi gå. Og det fungerer, og det er vakkert.

 

Zoxea - liten fotballnasjon, det må gjøre en sang sammen (ler).

 

Menelik - det virker! (Ler).

 

 

 

Til slutt, har du prøvd å bringe Solaar på tur ?

 

Menelik - hver har sin sannhet. Ærlig talt, jeg har ønsket å komme fordi et sted, det er å leve av kultur. Det er som jeg sa til ham: "Det må gjenopprette denne veien til folk." hver av fanger som ønsker den å, kanskje det vil være en hyggelig overraskelse under tur, som gjenforeningen av expression Direkt. De fleste av gruppene vil bli det på nesten alle datoer, det er det som er sterk.

 

Zoxea - øverst, det ville ha vært som Solaar eller NTM, lunatic og mafia k1'stek er der. Det ville ha vært fantastisk, selv om tabellen er allerede svært vakre.

 

Menelik - det vil komme. Dette er en første, vi hadde aldri gjort noe også trans. På den tid, noen grupper foreligger ikke snakker til en annen eller hvis likte minst, osv. men på bunnen, det er vår kultur, c er hip hop. Det er nødvendig at vi deler, at folk liker denne musikken som vi liker.i begynnelsen av år 2010, i avsnittet "Cinéma-Audiovisuel" på lycée Bréquigny, i Rennes, i løpet av historien til den syvende art fokuserer på Utvalgt filmografi for Eric Rohmer. Men under som Professor fremkaller min natt med Maud og kneet til klar,  skolebenken, Lujipeka, skjebnen sin bærbare pc og begynner å se på en porno. Rundt smarttelefonen og den delen av bena i luften, begynner den å prate med Foda C, deretter med Larry Garcia (aka Lorenzo) og Yro, som også er tilstede i klassen. Diskusjonen går på musikk. De er funnet på slutten av kurset for å frigi en freestyle ("noen råtne", er de i ettertid) og "begynne å dra sammen". De små band, også består av Sully, Savaane sjamanen og Chaps, vil raskt født på Columbine.

 

Foto Columbine. DR.

 

Alle som er avledet fra denne skolen og dens kunstneriske kanaler, Rennes 8 begynner å spørre sine punchlines på produksjoner som de komponere. Og selvfølgelig disse filmelskere dreier seg sine videoer. Deres første klippet viscount i 2014 rister den sosiale nettverk, og vil bli gjenopptatt i Zap av spion, master-Standard av viral video på fransk web.

Den kollektive innvier for anledningen sin rap "tegn", yro blir Charles Viscount, velstående unge i Dinard som 000 tilhengerne: "Jeg kjenner ikke vold, JEG regelen min konti ved kontroller" og "dårlig vet ikke / Jeg har ux og slipp en billett, men at de ikke vil ha". Men nettverket av fransk rap har åpenbart vanskelig å fange andre grad. Et sted som culturerap.fr denounces samt "disse virkelig rik (men falsk rappere)" på grunn av som "rap av Bobo gjorde sitt utseende". 

Ikke hva stopp den kollektive, hvis navn refererer mer til en fascinasjon for Elephant av Gus Van Sant at for fotografering skolejente, forklarer de. Med klips til tider foutraques og behandlet, og tekster som bland milt ungdomstiden, referanser filmelskere og punchlines poetically absurd, Rennes studenter fortsetter å legge ut sine titler, der auto-tune er nødvendig litt efter litt.

Med en konstant: i Columbine som i beste hosteller, alt er hjemmelaget. "Lyder, klipp, mix, Post-prod : alt er gjort internt, forklarer Foda C, som hver har en prioritert oppgave: produksjon, administrere kameraet på klipp, rap, beatmaking, eller administrasjon av den audiovisuelle aspekt. Men da alle gir sin mening; hver lyd, hvert vers, hvert klipp er omtalt kollektivt, hver tar sin sten til bygningen. På alle måter, Ingen liker å lage alene".

Foto Vincent Gerbet for Les Inrocks

Tar til slutt med teknikken byggevarer, Columbine kommer ut uten ekstern assistanse sitt første album på nattklubber for Columbine, i begynnelsen av forrige år. Med lyder "gamle over flere år", beskriver Foda C, og andre mer nylig. Blant dem den godbit Prélis den, der slag skjer bare etter to minutter, for å gjøre den glede siste

 

For denne første disk, kompetansen er totalt: "Vi bodde i en leilighet til seks, når registreres i hus av Olsen, og at det var med hans Army Chick, det hadde å gjøre det ut, det var ganske Yolo…. Dette første album, vi solgte oss, vi hadde stokken i Appart og sendte vi disker av stilling", forteller Lujipeka.

Med utgangspunkt i en region som vi trodde var tapt for RAP siden Manau, Rennes studenter av Columbine ikke ønsker imidlertid ikke avslutter: "Det er mer vanskelig å professionalize, det er mindre av folk som kom til dig og strukturer som finnes. Og for å slå det har noen ganger måtte kjøpe de matos, fordi leien selskaper hadde ikke denne typen utstyr…. Men det er også utstyr, som disse gigantiske leiligheter der vi alle kan leve, eller nesten", beskriver Foda C.

 

"Columbine, c er en gruppe enhet, og det er viktig å holde det", full Lujipeka. "Det er et kollektivt arbeid, hele verden kan ha sin karriere i Columbine, c er den-/MIF", godkjenner Foda. Lederen av gruppen, Larry Garcia vil derfor utvikle en figur av forhandler taperen, følge av gangsta rap og hentet opp til det absurde: Lorenzo, Rapper, som uttalte: "Jeg er bror til Pascal den store bror" og "Jeg er hensikten med offiser i angrep og wars, alle kriger min folkens". Dette første på scenen med Columbine, og i morsomme videoer lagt ut på YouTube, Lorenzo aka keiseren av det skitne skal rapper. Og suksessen vil bli ødeleggende. Lagt ut et år siden sin Freestyle av skitne samles i dag 34 millioner visninger:

Med hjelp av sine kamerater i columbine (for anledningen Foda C blir "Emilien" og "Lujipeka Fabrice sødme"), det sparer en mixtape gratis, keiseren av det skitne, høster nesten 1,5 millioner visninger på YouTube og endelig lastet ned mer enn 85 000 ganger… "C er et delirium som ble gjort raskt. Det var ganske knirkefri, og veldig morsomt å gjøre det. Det hadde med tekster som vi hadde skrevet flere unge mennesker, og andre improviserte. Det var en personlig delirium av Lorenzo, men den er ikke på dårlige sanger, fordi det er også en del av sin "mytologi", det var referansen til HBP av gruppe… noen ganger var jeg Diam's, det var Vitaa, Rigole Foda C universet sitt er mestret, den har en ekte talent, og han har funnet ut hvordan å uttrykke den." i bestemt i Keske du ønsker, tittelen crazy med (nesten) alt mannskapet Columbine:

Jeg vil ta dig på eksempel av prøven. En har inntrykk av at det er enkelt, men det var ikke å finne den samme prøven som sin næste eller som amerikanerne. Det var forskning, tatt av hoder. Vi hadde tenkt å søke i jazz, rock eller soul. Vi ønsket å gjøre den ringen på en bestemt måte, stemplet kloke diktere på gaten. Det samme for tekstene. Dany, Podge og meg, det har aldri hørtes slik, men det er hele tiden sammen. Det var den samme smak. Men hvis i LOX, Dany vil kiffer Jadakiss, meg jeg vil kiffer Sheek Louch … alt er i detalj. Selv i nærheten, det har aldri gjort det samme. Dany vil arbeide full tekster, sin poesi og sine metaforer; podge vil bosser hans røst; jeg vil gjøre mine ting på min side. Dessverre, i dag, har mange av prosjektene er lignende.

Menelik - vi snakker om golden age som om det var ute av våre graver, som om den var av som kommer tilbake. Men det var alltid fortsatte å arbeide. Den kloke po' kommer ut et album snart, Samtidskunst, meg jeg jobber på et prosjekt som blanding av rap og klassisk musikk. Ett er nødvendigvis i forbindelse. Alt som ble sagt på den nye generasjonen og den måten å arbeide, vi må tilpasse seg den. Vi vil derfor se på hva betyr at vi vil bringe vår forskjellen. Som er styrken i hip-hop, tilbake ved å foreslå noe annet igjen.

Hva er det som har endret seg siden femten år? Tekstene en-t-den har mistet sin betydning?

Dany - Folk er mer interessert i dag faktisk selge, selge og alltid selge.

Zoxea - det er morsomt fordi vårt neste album har en particularity. Siden ti år vi gjentar: "Når er det som du tilbake?" mer datoen tilnærming, jo mer folk vet at det er i studio og forberede noe. Spørsmålet som da var det: "da det vil være hvordan? Rap, nåværende eller tidligere?" Det er sagt at vi skal lage, som vi vil dra tilbake med ny musikk. Det har hatt å gjenoppfinne seg selv, ut fra instrumentelle. Det ble sagt: "Det er hva definerer fellen? Hva er det som definerer rap i år 1990?" Det er beat og rytme. "Hva er styrken på rap?" stil og ord. Det har vært tenkt gjennom, vi setter det i kasserollen for å opprette et hint, "ikke-slag". Det er av rap, men rytme delene er laget av flow.

Melopheloo - én pauser hele strukturen, faktisk.

Menelik - det er morsomt det du sier, fordi jeg er foretak av samme observasjon for mitt prosjekt, men jeg har handlet annerledes med Qlassik. Jeg Rappe uten slag og jeg m basert på piano tilstede på scenen for rap. Teksten og dens scansion tar over resten. Dette er galskap.

Zoxea - Jeg tror det er den utviklingen. Videre Dany har gjort oss oppdag en ung gruppe sist. Han har kalt meg en morgen for å fortelle meg at: "Åh, jeg hørte et stykke sprøtt." Dany som er veldig stramt på denne tiden med rap, litt sint, kaller meg veldig tidlig. Jeg sa at det var merkelig [latter]. Han sa til meg: "Det er en gruppe som faktum som vi, disse unge New Yorkere." De var som oss, de er kalt West Side Gunn. Fremtiden er i gang.

 

Dany Dan - har fjernet den rytme, ganske enkelt. Jeg husker en dag, vi hadde en avtale i studio, jeg fant Melo. Det mottas på Zox hjelmer og han sier til oss: "Hva tror du om vi gjorde slik?" én fjerner rytme og det vi gå. Og det fungerer, og det er vakkert.

 

Zoxea - liten fotballnasjon, det må gjøre en sang sammen (ler).

 

Menelik - det virker! (Ler).

 

 

 

Til slutt, har du prøvd å bringe Solaar på tur ?

 

Menelik - hver har sin sannhet. Ærlig talt, jeg har ønsket å komme fordi et sted, det er å leve av kultur. Det er som jeg sa til ham: "Det må gjenopprette denne veien til folk." hver av fanger som ønsker den å, kanskje det vil være en hyggelig overraskelse under tur, som gjenforeningen av expression Direkt. De fleste av gruppene vil bli det på nesten alle datoer, det er det som er sterk.

 

Zoxea - øverst, det ville ha vært som Solaar eller NTM, lunatic og mafia k1'stek er der. Det ville ha vært fantastisk, selv om tabellen er allerede svært vakre.

 

Menelik - det vil komme. Dette er en første, vi hadde aldri gjort noe også trans. På den tid, noen grupper foreligger ikke snakker til en annen eller hvis likte minst, osv. men på bunnen, det er vår kultur, c er hip hop. Det er nødvendig at vi deler, at folk liker denne musikken som vi liker.i begynnelsen av år 2010, i avsnittet "Cinéma-Audiovisuel" på lycée Bréquigny, i Rennes, i løpet av historien til den syvende art fokuserer på Utvalgt filmografi for Eric Rohmer. Men under som Professor fremkaller min natt med Maud og kneet til klar,  skolebenken, Lujipeka, skjebnen sin bærbare pc og begynner å se på en porno. Rundt smarttelefonen og den delen av bena i luften, begynner den å prate med Foda C, deretter med Larry Garcia (aka Lorenzo) og Yro, som også er tilstede i klassen. Diskusjonen går på musikk. De er funnet på slutten av kurset for å frigi en freestyle ("noen råtne", er de i ettertid) og "begynne å dra sammen". De små band, også består av Sully, Savaane sjamanen og Chaps, vil raskt født på Columbine.

 

Foto Columbine. DR.

 

Alle som er avledet fra denne skolen og dens kunstneriske kanaler, Rennes 8 begynner å spørre sine punchlines på produksjoner som de komponere. Og selvfølgelig disse filmelskere dreier seg sine videoer. Deres første klippet viscount i 2014 rister den sosiale nettverk, og vil bli gjenopptatt i Zap av spion, master-Standard av viral video på fransk web.

Den kollektive innvier for anledningen sin rap "tegn", yro blir Charles Viscount, velstående unge i Dinard som 000 tilhengerne: "Jeg kjenner ikke vold, JEG regelen min konti ved kontroller" og "dårlig vet ikke / Jeg har ux og slipp en billett, men at de ikke vil ha". Men nettverket av fransk rap har åpenbart vanskelig å fange andre grad. Et sted som culturerap.fr denounces samt "disse virkelig rik (men falsk rappere)" på grunn av som "rap av Bobo gjorde sitt utseende". 

Ikke hva stopp den kollektive, hvis navn refererer mer til en fascinasjon for Elephant av Gus Van Sant at for fotografering skolejente, forklarer de. Med klips til tider foutraques og behandlet, og tekster som bland milt ungdomstiden, referanser filmelskere og punchlines poetically absurd, Rennes studenter fortsetter å legge ut sine titler, der auto-tune er nødvendig litt efter litt.

Med en konstant: i Columbine som i beste hosteller, alt er hjemmelaget. "Lyder, klipp, mix, Post-prod : alt er gjort internt, forklarer Foda C, som hver har en prioritert oppgave: produksjon, administrere kameraet på klipp, rap, beatmaking, eller administrasjon av den audiovisuelle aspekt. Men da alle gir sin mening; hver lyd, hvert vers, hvert klipp er omtalt kollektivt, hver tar sin sten til bygningen. På alle måter, Ingen liker å lage alene".

Foto Vincent Gerbet for Les Inrocks

Tar til slutt med teknikken byggevarer, Columbine kommer ut uten ekstern assistanse sitt første album på nattklubber for Columbine, i begynnelsen av forrige år. Med lyder "gamle over flere år", beskriver Foda C, og andre mer nylig. Blant dem den godbit Prélis den, der slag skjer bare etter to minutter, for å gjøre den glede siste

 

For denne første disk, kompetansen er totalt: "Vi bodde i en leilighet til seks, når registreres i hus av Olsen, og at det var med hans Army Chick, det hadde å gjøre det ut, det var ganske Yolo…. Dette første album, vi solgte oss, vi hadde stokken i Appart og sendte vi disker av stilling", forteller Lujipeka.

Med utgangspunkt i en region som vi trodde var tapt for RAP siden Manau, Rennes studenter av Columbine ikke ønsker imidlertid ikke avslutter: "Det er mer vanskelig å professionalize, det er mindre av folk som kom til dig og strukturer som finnes. Og for å slå det har noen ganger måtte kjøpe de matos, fordi leien selskaper hadde ikke denne typen utstyr…. Men det er også utstyr, som disse gigantiske leiligheter der vi alle kan leve, eller nesten", beskriver Foda C.

 

"Columbine, c er en gruppe enhet, og det er viktig å holde det", full Lujipeka. "Det er et kollektivt arbeid, hele verden kan ha sin karriere i Columbine, c er den-/MIF", godkjenner Foda. Lederen av gruppen, Larry Garcia vil derfor utvikle en figur av forhandler taperen, følge av gangsta rap og hentet opp til det absurde: Lorenzo, Rapper, som uttalte: "Jeg er bror til Pascal den store bror" og "Jeg er hensikten med offiser i angrep og wars, alle kriger min folkens". Dette første på scenen med Columbine, og i morsomme videoer lagt ut på YouTube, Lorenzo aka keiseren av det skitne skal rapper. Og suksessen vil bli ødeleggende. Lagt ut et år siden sin Freestyle av skitne samles i dag 34 millioner visninger:

Med hjelp av sine kamerater i columbine (for anledningen Foda C blir "Emilien" og "Lujipeka Fabrice sødme"), det sparer en mixtape gratis, keiseren av det skitne, høster nesten 1,5 millioner visninger på YouTube og endelig lastet ned mer enn 85 000 ganger… "C er et delirium som ble gjort raskt. Det var ganske knirkefri, og veldig morsomt å gjøre det. Det hadde med tekster som vi hadde skrevet flere unge mennesker, og andre improviserte. Det var en personlig delirium av Lorenzo, men den er ikke på dårlige sanger, fordi det er også en del av sin "mytologi", det var referansen til HBP av gruppe… noen ganger var jeg Diam's, det var Vitaa, Rigole Foda C universet sitt er mestret, den har en ekte talent, og han har funnet ut hvordan å uttrykke den." i bestemt i Keske du ønsker, tittelen crazy med (nesten) alt mannskapet Columbine:

Jeg vil ta dig på eksempel av prøven. En har inntrykk av at det er enkelt, men det var ikke å finne den samme prøven som sin næste eller som amerikanerne. Det var forskning, tatt av hoder. Vi hadde tenkt å søke i jazz, rock eller soul. Vi ønsket å gjøre den ringen på en bestemt måte, stemplet kloke diktere på gaten. Det samme for tekstene. Dany, Podge og meg, det har aldri hørtes slik, men det er hele tiden sammen. Det var den samme smak. Men hvis i LOX, Dany vil kiffer Jadakiss, meg jeg vil kiffer Sheek Louch … alt er i detalj. Selv i nærheten, det har aldri gjort det samme. Dany vil arbeide full tekster, sin poesi og sine metaforer; podge vil bosser hans røst; jeg vil gjøre mine ting på min side. Dessverre, i dag, har mange av prosjektene er lignende.

Menelik - vi snakker om golden age som om det var ute av våre graver, som om den var av som kommer tilbake. Men det var alltid fortsatte å arbeide. Den kloke po' kommer ut et album snart, Samtidskunst, meg jeg jobber på et prosjekt som blanding av rap og klassisk musikk. Ett er nødvendigvis i forbindelse. Alt som ble sagt på den nye generasjonen og den måten å arbeide, vi må tilpasse seg den. Vi vil derfor se på hva betyr at vi vil bringe vår forskjellen. Som er styrken i hip-hop, tilbake ved å foreslå noe annet igjen.

Hva er det som har endret seg siden femten år? Tekstene en-t-den har mistet sin betydning?

Dany - Folk er mer interessert i dag faktisk selge, selge og alltid selge.

Zoxea - det er morsomt fordi vårt neste album har en particularity. Siden ti år vi gjentar: "Når er det som du tilbake?" mer datoen tilnærming, jo mer folk vet at det er i studio og forberede noe. Spørsmålet som da var det: "da det vil være hvordan? Rap, nåværende eller tidligere?" Det er sagt at vi skal lage, som vi vil dra tilbake med ny musikk. Det har hatt å gjenoppfinne seg selv, ut fra instrumentelle. Det ble sagt: "Det er hva definerer fellen? Hva er det som definerer rap i år 1990?" Det er beat og rytme. "Hva er styrken på rap?" stil og ord. Det har vært tenkt gjennom, vi setter det i kasserollen for å opprette et hint, "ikke-slag". Det er av rap, men rytme delene er laget av flow.

Melopheloo - én pauser hele strukturen, faktisk.

Menelik - det er morsomt det du sier, fordi jeg er foretak av samme observasjon for mitt prosjekt, men jeg har handlet annerledes med Qlassik. Jeg Rappe uten slag og jeg m basert på piano tilstede på scenen for rap. Teksten og dens scansion tar over resten. Dette er galskap.

Zoxea - Jeg tror det er den utviklingen. Videre Dany har gjort oss oppdag en ung gruppe sist. Han har kalt meg en morgen for å fortelle meg at: "Åh, jeg hørte et stykke sprøtt." Dany som er veldig stramt på denne tiden med rap, litt sint, kaller meg veldig tidlig. Jeg sa at det var merkelig [latter]. Han sa til meg: "Det er en gruppe som faktum som vi, disse unge New Yorkere." De var som oss, de er kalt West Side Gunn. Fremtiden er i gang.

 

Dany Dan - har fjernet den rytme, ganske enkelt. Jeg husker en dag, vi hadde en avtale i studio, jeg fant Melo. Det mottas på Zox hjelmer og han sier til oss: "Hva tror du om vi gjorde slik?" én fjerner rytme og det vi gå. Og det fungerer, og det er vakkert.

 

Zoxea - liten fotballnasjon, det må gjøre en sang sammen (ler).

 

Menelik - det virker! (Ler).

 

 

 

Til slutt, har du prøvd å bringe Solaar på tur ?

 

Menelik - hver har sin sannhet. Ærlig talt, jeg har ønsket å komme fordi et sted, det er å leve av kultur. Det er som jeg sa til ham: "Det må gjenopprette denne veien til folk." hver av fanger som ønsker den å, kanskje det vil være en hyggelig overraskelse under tur, som gjenforeningen av expression Direkt. De fleste av gruppene vil bli det på nesten alle datoer, det er det som er sterk.

 

Zoxea - øverst, det ville ha vært som Solaar eller NTM, lunatic og mafia k1'stek er der. Det ville ha vært fantastisk, selv om tabellen er allerede svært vakre.

 

Menelik - det vil komme. Dette er en første, vi hadde aldri gjort noe også trans. På den tid, noen grupper foreligger ikke snakker til en annen eller hvis likte minst, osv. men på bunnen, det er vår kultur, c er hip hop. Det er nødvendig at vi deler, at folk liker denne musikken som vi liker.i begynnelsen av år 2010, i avsnittet "Cinéma-Audiovisuel" på lycée Bréquigny, i Rennes, i løpet av historien til den syvende art fokuserer på Utvalgt filmografi for Eric Rohmer. Men under som Professor fremkaller min natt med Maud og kneet til klar,  skolebenken, Lujipeka, skjebnen sin bærbare pc og begynner å se på en porno. Rundt smarttelefonen og den delen av bena i luften, begynner den å prate med Foda C, deretter med Larry Garcia (aka Lorenzo) og Yro, som også er tilstede i klassen. Diskusjonen går på musikk. De er funnet på slutten av kurset for å frigi en freestyle ("noen råtne", er de i ettertid) og "begynne å dra sammen". De små band, også består av Sully, Savaane sjamanen og Chaps, vil raskt født på Columbine.

 

Foto Columbine. DR.

 

Alle som er avledet fra denne skolen og dens kunstneriske kanaler, Rennes 8 begynner å spørre sine punchlines på produksjoner som de komponere. Og selvfølgelig disse filmelskere dreier seg sine videoer. Deres første klippet viscount i 2014 rister den sosiale nettverk, og vil bli gjenopptatt i Zap av spion, master-Standard av viral video på fransk web.

Den kollektive innvier for anledningen sin rap "tegn", yro blir Charles Viscount, velstående unge i Dinard som 000 tilhengerne: "Jeg kjenner ikke vold, JEG regelen min konti ved kontroller" og "dårlig vet ikke / Jeg har ux og slipp en billett, men at de ikke vil ha". Men nettverket av fransk rap har åpenbart vanskelig å fange andre grad. Et sted som culturerap.fr denounces samt "disse virkelig rik (men falsk rappere)" på grunn av som "rap av Bobo gjorde sitt utseende". 

Ikke hva stopp den kollektive, hvis navn refererer mer til en fascinasjon for Elephant av Gus Van Sant at for fotografering skolejente, forklarer de. Med klips til tider foutraques og behandlet, og tekster som bland milt ungdomstiden, referanser filmelskere og punchlines poetically absurd, Rennes studenter fortsetter å legge ut sine titler, der auto-tune er nødvendig litt efter litt.

Med en konstant: i Columbine som i beste hosteller, alt er hjemmelaget. "Lyder, klipp, mix, Post-prod : alt er gjort internt, forklarer Foda C, som hver har en prioritert oppgave: produksjon, administrere kameraet på klipp, rap, beatmaking, eller administrasjon av den audiovisuelle aspekt. Men da alle gir sin mening; hver lyd, hvert vers, hvert klipp er omtalt kollektivt, hver tar sin sten til bygningen. På alle måter, Ingen liker å lage alene".

Foto Vincent Gerbet for Les Inrocks

Tar til slutt med teknikken byggevarer, Columbine kommer ut uten ekstern assistanse sitt første album på nattklubber for Columbine, i begynnelsen av forrige år. Med lyder "gamle over flere år", beskriver Foda C, og andre mer nylig. Blant dem den godbit Prélis den, der slag skjer bare etter to minutter, for å gjøre den glede siste

 

For denne første disk, kompetansen er totalt: "Vi bodde i en leilighet til seks, når registreres i hus av Olsen, og at det var med hans Army Chick, det hadde å gjøre det ut, det var ganske Yolo…. Dette første album, vi solgte oss, vi hadde stokken i Appart og sendte vi disker av stilling", forteller Lujipeka.

Med utgangspunkt i en region som vi trodde var tapt for RAP siden Manau, Rennes studenter av Columbine ikke ønsker imidlertid ikke avslutter: "Det er mer vanskelig å professionalize, det er mindre av folk som kom til dig og strukturer som finnes. Og for å slå det har noen ganger måtte kjøpe de matos, fordi leien selskaper hadde ikke denne typen utstyr…. Men det er også utstyr, som disse gigantiske leiligheter der vi alle kan leve, eller nesten", beskriver Foda C.

 

"Columbine, c er en gruppe enhet, og det er viktig å holde det", full Lujipeka. "Det er et kollektivt arbeid, hele verden kan ha sin karriere i Columbine, c er den-/MIF", godkjenner Foda. Lederen av gruppen, Larry Garcia vil derfor utvikle en figur av forhandler taperen, følge av gangsta rap og hentet opp til det absurde: Lorenzo, Rapper, som uttalte: "Jeg er bror til Pascal den store bror" og "Jeg er hensikten med offiser i angrep og wars, alle kriger min folkens". Dette første på scenen med Columbine, og i morsomme videoer lagt ut på YouTube, Lorenzo aka keiseren av det skitne skal rapper. Og suksessen vil bli ødeleggende. Lagt ut et år siden sin Freestyle av skitne samles i dag 34 millioner visninger:

Med hjelp av sine kamerater i columbine (for anledningen Foda C blir "Emilien" og "Lujipeka Fabrice sødme"), det sparer en mixtape gratis, keiseren av det skitne, høster nesten 1,5 millioner visninger på YouTube og endelig lastet ned mer enn 85 000 ganger… "C er et delirium som ble gjort raskt. Det var ganske knirkefri, og veldig morsomt å gjøre det. Det hadde med tekster som vi hadde skrevet flere unge mennesker, og andre improviserte. Det var en personlig delirium av Lorenzo, men den er ikke på dårlige sanger, fordi det er også en del av sin "mytologi", det var referansen til HBP av gruppe… noen ganger var jeg Diam's, det var Vitaa, Rigole Foda C universet sitt er mestret, den har en ekte talent, og han har funnet ut hvordan å uttrykke den." i bestemt i Keske du ønsker, tittelen crazy med (nesten) alt mannskapet Columbine:

Jeg vil ta dig på eksempel av prøven. En har inntrykk av at det er enkelt, men det var ikke å finne den samme prøven som sin næste eller som amerikanerne. Det var forskning, tatt av hoder. Vi hadde tenkt å søke i jazz, rock eller soul. Vi ønsket å gjøre den ringen på en bestemt måte, stemplet kloke diktere på gaten. Det samme for tekstene. Dany, Podge og meg, det har aldri hørtes slik, men det er hele tiden sammen. Det var den samme smak. Men hvis i LOX, Dany vil kiffer Jadakiss, meg jeg vil kiffer Sheek Louch … alt er i detalj. Selv i nærheten, det har aldri gjort det samme. Dany vil arbeide full tekster, sin poesi og sine metaforer; podge vil bosser hans røst; jeg vil gjøre mine ting på min side. Dessverre, i dag, har mange av prosjektene er lignende.

Menelik - vi snakker om golden age som om det var ute av våre graver, som om den var av som kommer tilbake. Men det var alltid fortsatte å arbeide. Den kloke po' kommer ut et album snart, Samtidskunst, meg jeg jobber på et prosjekt som blanding av rap og klassisk musikk. Ett er nødvendigvis i forbindelse. Alt som ble sagt på den nye generasjonen og den måten å arbeide, vi må tilpasse seg den. Vi vil derfor se på hva betyr at vi vil bringe vår forskjellen. Som er styrken i hip-hop, tilbake ved å foreslå noe annet igjen.

Hva er det som har endret seg siden femten år? Tekstene en-t-den har mistet sin betydning?

Dany - Folk er mer interessert i dag faktisk selge, selge og alltid selge.

Zoxea - det er morsomt fordi vårt neste album har en particularity. Siden ti år vi gjentar: "Når er det som du tilbake?" mer datoen tilnærming, jo mer folk vet at det er i studio og forberede noe. Spørsmålet som da var det: "da det vil være hvordan? Rap, nåværende eller tidligere?" Det er sagt at vi skal lage, som vi vil dra tilbake med ny musikk. Det har hatt å gjenoppfinne seg selv, ut fra instrumentelle. Det ble sagt: "Det er hva definerer fellen? Hva er det som definerer rap i år 1990?" Det er beat og rytme. "Hva er styrken på rap?" stil og ord. Det har vært tenkt gjennom, vi setter det i kasserollen for å opprette et hint, "ikke-slag". Det er av rap, men rytme delene er laget av flow.

Melopheloo - én pauser hele strukturen, faktisk.

Menelik - det er morsomt det du sier, fordi jeg er foretak av samme observasjon for mitt prosjekt, men jeg har handlet annerledes med Qlassik. Jeg Rappe uten slag og jeg m basert på piano tilstede på scenen for rap. Teksten og dens scansion tar over resten. Dette er galskap.

Zoxea - Jeg tror det er den utviklingen. Videre Dany har gjort oss oppdag en ung gruppe sist. Han har kalt meg en morgen for å fortelle meg at: "Åh, jeg hørte et stykke sprøtt." Dany som er veldig stramt på denne tiden med rap, litt sint, kaller meg veldig tidlig. Jeg sa at det var merkelig [latter]. Han sa til meg: "Det er en gruppe som faktum som vi, disse unge New Yorkere." De var som oss, de er kalt West Side Gunn. Fremtiden er i gang.

 

Dany Dan - har fjernet den rytme, ganske enkelt. Jeg husker en dag, vi hadde en avtale i studio, jeg fant Melo. Det mottas på Zox hjelmer og han sier til oss: "Hva tror du om vi gjorde slik?" én fjerner rytme og det vi gå. Og det fungerer, og det er vakkert.

 

Zoxea - liten fotballnasjon, det må gjøre en sang sammen (ler).

 

Menelik - det virker! (Ler).

 

 

 

Til slutt, har du prøvd å bringe Solaar på tur ?

 

Menelik - hver har sin sannhet. Ærlig talt, jeg har ønsket å komme fordi et sted, det er å leve av kultur. Det er som jeg sa til ham: "Det må gjenopprette denne veien til folk." hver av fanger som ønsker den å, kanskje det vil være en hyggelig overraskelse under tur, som gjenforeningen av expression Direkt. De fleste av gruppene vil bli det på nesten alle datoer, det er det som er sterk.

 

Zoxea - øverst, det ville ha vært som Solaar eller NTM, lunatic og mafia k1'stek er der. Det ville ha vært fantastisk, selv om tabellen er allerede svært vakre.

 

Menelik - det vil komme. Dette er en første, vi hadde aldri gjort noe også trans. På den tid, noen grupper foreligger ikke snakker til en annen eller hvis likte minst, osv. men på bunnen, det er vår kultur, c er hip hop. Det er nødvendig at vi deler, at folk liker denne musikken som vi liker.i begynnelsen av år 2010, i avsnittet "Cinéma-Audiovisuel" på lycée Bréquigny, i Rennes, i løpet av historien til den syvende art fokuserer på Utvalgt filmografi for Eric Rohmer. Men under som Professor fremkaller min natt med Maud og kneet til klar,  skolebenken, Lujipeka, skjebnen sin bærbare pc og begynner å se på en porno. Rundt smarttelefonen og den delen av bena i luften, begynner den å prate med Foda C, deretter med Larry Garcia (aka Lorenzo) og Yro, som også er tilstede i klassen. Diskusjonen går på musikk. De er funnet på slutten av kurset for å frigi en freestyle ("noen råtne", er de i ettertid) og "begynne å dra sammen". De små band, også består av Sully, Savaane sjamanen og Chaps, vil raskt født på Columbine.

 

Foto Columbine. DR.

 

Alle som er avledet fra denne skolen og dens kunstneriske kanaler, Rennes 8 begynner å spørre sine punchlines på produksjoner som de komponere. Og selvfølgelig disse filmelskere dreier seg sine videoer. Deres første klippet viscount i 2014 rister den sosiale nettverk, og vil bli gjenopptatt i Zap av spion, master-Standard av viral video på fransk web.

Den kollektive innvier for anledningen sin rap "tegn", yro blir Charles Viscount, velstående unge i Dinard som 000 tilhengerne: "Jeg kjenner ikke vold, JEG regelen min konti ved kontroller" og "dårlig vet ikke / Jeg har ux og slipp en billett, men at de ikke vil ha". Men nettverket av fransk rap har åpenbart vanskelig å fange andre grad. Et sted som culturerap.fr denounces samt "disse virkelig rik (men falsk rappere)" på grunn av som "rap av Bobo gjorde sitt utseende". 

Ikke hva stopp den kollektive, hvis navn refererer mer til en fascinasjon for Elephant av Gus Van Sant at for fotografering skolejente, forklarer de. Med klips til tider foutraques og behandlet, og tekster som bland milt ungdomstiden, referanser filmelskere og punchlines poetically absurd, Rennes studenter fortsetter å legge ut sine titler, der auto-tune er nødvendig litt efter litt.

Med en konstant: i Columbine som i beste hosteller, alt er hjemmelaget. "Lyder, klipp, mix, Post-prod : alt er gjort internt, forklarer Foda C, som hver har en prioritert oppgave: produksjon, administrere kameraet på klipp, rap, beatmaking, eller administrasjon av den audiovisuelle aspekt. Men da alle gir sin mening; hver lyd, hvert vers, hvert klipp er omtalt kollektivt, hver tar sin sten til bygningen. På alle måter, Ingen liker å lage alene".

Foto Vincent Gerbet for Les Inrocks

Tar til slutt med teknikken byggevarer, Columbine kommer ut uten ekstern assistanse sitt første album på nattklubber for Columbine, i begynnelsen av forrige år. Med lyder "gamle over flere år", beskriver Foda C, og andre mer nylig. Blant dem den godbit Prélis den, der slag skjer bare etter to minutter, for å gjøre den glede siste

 

For denne første disk, kompetansen er totalt: "Vi bodde i en leilighet til seks, når registreres i hus av Olsen, og at det var med hans Army Chick, det hadde å gjøre det ut, det var ganske Yolo…. Dette første album, vi solgte oss, vi hadde stokken i Appart og sendte vi disker av stilling", forteller Lujipeka.

Med utgangspunkt i en region som vi trodde var tapt for RAP siden Manau, Rennes studenter av Columbine ikke ønsker imidlertid ikke avslutter: "Det er mer vanskelig å professionalize, det er mindre av folk som kom til dig og strukturer som finnes. Og for å slå det har noen ganger måtte kjøpe de matos, fordi leien selskaper hadde ikke denne typen utstyr…. Men det er også utstyr, som disse gigantiske leiligheter der vi alle kan leve, eller nesten", beskriver Foda C.

 

"Columbine, c er en gruppe enhet, og det er viktig å holde det", full Lujipeka. "Det er et kollektivt arbeid, hele verden kan ha sin karriere i Columbine, c er den-/MIF", godkjenner Foda. Lederen av gruppen, Larry Garcia vil derfor utvikle en figur av forhandler taperen, følge av gangsta rap og hentet opp til det absurde: Lorenzo, Rapper, som uttalte: "Jeg er bror til Pascal den store bror" og "Jeg er hensikten med offiser i angrep og wars, alle kriger min folkens". Dette første på scenen med Columbine, og i morsomme videoer lagt ut på YouTube, Lorenzo aka keiseren av det skitne skal rapper. Og suksessen vil bli ødeleggende. Lagt ut et år siden sin Freestyle av skitne samles i dag 34 millioner visninger:

Med hjelp av sine kamerater i columbine (for anledningen Foda C blir "Emilien" og "Lujipeka Fabrice sødme"), det sparer en mixtape gratis, keiseren av det skitne, høster nesten 1,5 millioner visninger på YouTube og endelig lastet ned mer enn 85 000 ganger… "C er et delirium som ble gjort raskt. Det var ganske knirkefri, og veldig morsomt å gjøre det. Det hadde med tekster som vi hadde skrevet flere unge mennesker, og andre improviserte. Det var en personlig delirium av Lorenzo, men den er ikke på dårlige sanger, fordi det er også en del av sin "mytologi", det var referansen til HBP av gruppe… noen ganger var jeg Diam's, det var Vitaa, Rigole Foda C universet sitt er mestret, den har en ekte talent, og han har funnet ut hvordan å uttrykke den." i bestemt i Keske du ønsker, tittelen crazy med (nesten) alt mannskapet Columbine:

Jeg vil ta dig på eksempel av prøven. En har inntrykk av at det er enkelt, men det var ikke å finne den samme prøven som sin næste eller som amerikanerne. Det var forskning, tatt av hoder. Vi hadde tenkt å søke i jazz, rock eller soul. Vi ønsket å gjøre den ringen på en bestemt måte, stemplet kloke diktere på gaten. Det samme for tekstene. Dany, Podge og meg, det har aldri hørtes slik, men det er hele tiden sammen. Det var den samme smak. Men hvis i LOX, Dany vil kiffer Jadakiss, meg jeg vil kiffer Sheek Louch … alt er i detalj. Selv i nærheten, det har aldri gjort det samme. Dany vil arbeide full tekster, sin poesi og sine metaforer; podge vil bosser hans røst; jeg vil gjøre mine ting på min side. Dessverre, i dag, har mange av prosjektene er lignende.

Menelik - vi snakker om golden age som om det var ute av våre graver, som om den var av som kommer tilbake. Men det var alltid fortsatte å arbeide. Den kloke po' kommer ut et album snart, Samtidskunst, meg jeg jobber på et prosjekt som blanding av rap og klassisk musikk. Ett er nødvendigvis i forbindelse. Alt som ble sagt på den nye generasjonen og den måten å arbeide, vi må tilpasse seg den. Vi vil derfor se på hva betyr at vi vil bringe vår forskjellen. Som er styrken i hip-hop, tilbake ved å foreslå noe annet igjen.

Hva er det som har endret seg siden femten år? Tekstene en-t-den har mistet sin betydning?

Dany - Folk er mer interessert i dag faktisk selge, selge og alltid selge.

Zoxea - det er morsomt fordi vårt neste album har en particularity. Siden ti år vi gjentar: "Når er det som du tilbake?" mer datoen tilnærming, jo mer folk vet at det er i studio og forberede noe. Spørsmålet som da var det: "da det vil være hvordan? Rap, nåværende eller tidligere?" Det er sagt at vi skal lage, som vi vil dra tilbake med ny musikk. Det har hatt å gjenoppfinne seg selv, ut fra instrumentelle. Det ble sagt: "Det er hva definerer fellen? Hva er det som definerer rap i år 1990?" Det er beat og rytme. "Hva er styrken på rap?" stil og ord. Det har vært tenkt gjennom, vi setter det i kasserollen for å opprette et hint, "ikke-slag". Det er av rap, men rytme delene er laget av flow.

Melopheloo - én pauser hele strukturen, faktisk.

Menelik - det er morsomt det du sier, fordi jeg er foretak av samme observasjon for mitt prosjekt, men jeg har handlet annerledes med Qlassik. Jeg Rappe uten slag og jeg m basert på piano tilstede på scenen for rap. Teksten og dens scansion tar over resten. Dette er galskap.

Zoxea - Jeg tror det er den utviklingen. Videre Dany har gjort oss oppdag en ung gruppe sist. Han har kalt meg en morgen for å fortelle meg at: "Åh, jeg hørte et stykke sprøtt." Dany som er veldig stramt på denne tiden med rap, litt sint, kaller meg veldig tidlig. Jeg sa at det var merkelig [latter]. Han sa til meg: "Det er en gruppe som faktum som vi, disse unge New Yorkere." De var som oss, de er kalt West Side Gunn. Fremtiden er i gang.

 

Dany Dan - har fjernet den rytme, ganske enkelt. Jeg husker en dag, vi hadde en avtale i studio, jeg fant Melo. Det mottas på Zox hjelmer og han sier til oss: "Hva tror du om vi gjorde slik?" én fjerner rytme og det vi gå. Og det fungerer, og det er vakkert.

 

Zoxea - liten fotballnasjon, det må gjøre en sang sammen (ler).

 

Menelik - det virker! (Ler).

 

 

 

Til slutt, har du prøvd å bringe Solaar på tur ?

 

Menelik - hver har sin sannhet. Ærlig talt, jeg har ønsket å komme fordi et sted, det er å leve av kultur. Det er som jeg sa til ham: "Det må gjenopprette denne veien til folk." hver av fanger som ønsker den å, kanskje det vil være en hyggelig overraskelse under tur, som gjenforeningen av expression Direkt. De fleste av gruppene vil bli det på nesten alle datoer, det er det som er sterk.

 

Zoxea - øverst, det ville ha vært som Solaar eller NTM, lunatic og mafia k1'stek er der. Det ville ha vært fantastisk, selv om tabellen er allerede svært vakre.

 

Menelik - det vil komme. Dette er en første, vi hadde aldri gjort noe også trans. På den tid, noen grupper foreligger ikke snakker til en annen eller hvis likte minst, osv. men på bunnen, det er vår kultur, c er hip hop. Det er nødvendig at vi deler, at folk liker denne musikken som vi liker.i begynnelsen av år 2010, i avsnittet "Cinéma-Audiovisuel" på lycée Bréquigny, ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost ost i Rennes, i løpet av historien til den syvende art fokuserer på Utvalgt filmografi for Eric Rohmer. Men under som Professor fremkaller min natt med Maud  og kneet til klar,  skolebenken, Lujipeka, skjebnen sin bærbare pc og begynner å se på en porno. Rundt smarttelefonen og den delen av bena i luften, begynner den å prate med Foda C, deretter med Larry Garcia (aka Lorenzo) og Yro, som også er tilstede i klassen. Diskusjonen går på musikk. De er funnet på slutten av kurset for å frigi en freestyle ("noen råtne", er de i ettertid) og "begynne å dra sammen". De små band, også består av Sully, Savaane sjamanen og Chaps, vil raskt født på Columbine.

 

Foto Columbine. DR.

 

Alle som er avledet fra denne skolen og dens kunstneriske kanaler, Rennes 8 begynner å spørre sine punchlines på produksjoner som de komponere. Og selvfølgelig disse filmelskere dreier seg sine videoer. Deres første klippet viscount i 2014 rister den sosiale nettverk, og vil bli gjenopptatt i Zap av spion, master-Standard av viral video på fransk web.

Den kollektive innvier for anledningen sin rap "tegn", yro blir Charles Viscount, velstående unge i Dinard som 000 tilhengerne: "Jeg kjenner ikke vold, JEG regelen min konti ved kontroller" og "dårlig vet ikke / Jeg har ux og slipp en billett, men at de ikke vil ha". Men nettverket av fransk rap har åpenbart vanskelig å fange andre grad. Et sted som culturerap.fr denounces samt "disse virkelig rik (men falsk rappere)" på grunn av som "rap av Bobo gjorde sitt utseende". 

Ikke hva stopp den kollektive, hvis navn refererer mer til en fascinasjon for Elephant av Gus Van Sant at for fotografering skolejente, forklarer de. Med klips til tider foutraques og behandlet, og tekster som bland milt ungdomstiden, referanser filmelskere og punchlines poetically absurd, Rennes studenter fortsetter å legge ut sine titler, der auto-tune er nødvendig litt efter litt.

Med en konstant: i Columbine som i beste hosteller, alt er hjemmelaget. "Lyder, klipp, mix, Post-prod : alt er gjort internt, forklarer Foda C, som hver har en prioritert oppgave: produksjon, administrere kameraet på klipp, rap, beatmaking, eller administrasjon av den audiovisuelle aspekt. Men da alle gir sin mening; hver lyd, hvert vers, hvert klipp er omtalt kollektivt, hver tar sin sten til bygningen. På alle måter, Ingen liker å lage alene".

Foto Vincent Gerbet for Les Inrocks

Tar til slutt med teknikken byggevarer, Columbine kommer ut uten ekstern assistanse sitt første album på nattklubber for Columbine, i begynnelsen av forrige år. Med lyder "gamle over flere år", beskriver Foda C, og andre mer nylig. Blant dem den godbit Prélis den, der slag skjer bare etter to minutter, for å gjøre den glede siste

 

For denne første disk, kompetansen er totalt: "Vi bodde i en leilighet til seks, når registreres i hus av Olsen, og at det var med hans Army Chick, det hadde å gjøre det ut, det var ganske Yolo…. Dette første album, vi solgte oss, vi hadde stokken i Appart og sendte vi disker av stilling", forteller Lujipeka.

Med utgangspunkt i en region som vi trodde var tapt for RAP siden Manau, Rennes studenter av Columbine ikke ønsker imidlertid ikke avslutter: "Det er mer vanskelig å professionalize, det er mindre av folk som kom til dig og strukturer som finnes. Og for å slå det har noen ganger måtte kjøpe de matos, fordi leien selskaper hadde ikke denne typen utstyr…. Men det er også utstyr, som disse gigantiske leiligheter der vi alle kan leve, eller nesten", beskriver Foda C.

 

"Columbine, c er en gruppe enhet, og det er viktig å holde det", full Lujipeka. "Det er et kollektivt arbeid, hele verden kan ha sin karriere i Columbine, c er den-/MIF", godkjenner Foda. Lederen av gruppen, Larry Garcia vil derfor utvikle en figur av forhandler taperen, følge av gangsta rap og hentet opp til det absurde: Lorenzo, Rapper, som uttalte: "Jeg er bror til Pascal den store bror" og "Jeg er hensikten med offiser i angrep og wars, alle kriger min folkens". Dette første på scenen med Columbine, og i morsomme videoer lagt ut på YouTube, Lorenzo aka keiseren av det skitne skal rapper. Og suksessen vil bli ødeleggende. Lagt ut et år siden sin Freestyle av skitne samles i dag 34 millioner visninger:

Med hjelp av sine kamerater i columbine (for anledningen Foda C blir "Emilien" og "Lujipeka Fabrice sødme"), det sparer en mixtape gratis, keiseren av det skitne, høster nesten 1,5 millioner visninger på YouTube og endelig lastet ned mer enn 85 000 ganger… "C er et delirium som ble gjort raskt. Det var ganske knirkefri, og veldig morsomt å gjøre det. Det hadde med tekster som vi hadde skrevet flere unge mennesker, og andre improviserte. Det var en personlig delirium av Lorenzo, men den er ikke på dårlige sanger, fordi det er også en del av sin "mytologi", det var referansen til HBP av gruppe… noen ganger var jeg Diam's, det var Vitaa, Rigole Foda C universet sitt er mestret, den har en ekte talent, og han har funnet ut hvordan å uttrykke den." i bestemt i Keske du ønsker, tittelen crazy med (nesten) alt mannskapet Columbine:

×
×
  • Create New...