Jump to content

meirelles

participating member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.prodrinks.com.br

Profile Information

  • Location
    São Paulo
  1. Ontem voltando para casa depois do curso de cachaça às 22:30 passando pela Av Paulista e Av Angélica não cruzei com NENHUM policial ou viatura pelo caminho. Sabe o que é NENHUM, ZERO policiais nestas avenidas???? Agora a polícia faz horário comercial?? Depois das 6 da tarde vão para casa se esconder do PCC?? É isto?

    Já que não tem polícia na rua, deveriam liberar porte de arma para população depois das 22:00!!! Quer sair de...

  2. Nossas homenagens aos professores da ProDrinks:

    Andre Amuri

    Cesar Adames

    Derivan Ferreira de Souza

    Fabio Olivera

    Kascão Oliveira Lima

    Luis Claudio Simoes

    Rafael Mariachi

  3. "Em seis dias, o candidato do PRB à Prefeitura de São Paulo, Celso Russomanno, cresceu quatro pontos e ampliou sua vantagem sobre os adversários."

    O PSDB ainda tá achando que eleição cai no colo! Isto é uma consequência de um partido que não se renovou, nunca fez oposição adequada ao PT e não tem idéia do que é estratégia e planejamento.

    Tipo não ter candidato à vice presidente alguns dias antes da eleiç...

  4. Facebook e o Morgan Stanley, banco organizador da subscrição, são alvo de um processo aberto por investidores que alegam que a companhia escondeu suas projeções de lucro enfraquecidas antes da abertura de capital.

    Só tem uma palavra para isto: TROUXAS!!!

  5. meirelles

    Pisco

    A trip to Peru helps me to understand a little more about Pisco, that I didn´t find in Chile. They hv 3 type of Pisco to be more easy to understand: 1 - Aromatic - Pisco Italia for example: that are made from just one grape specie, like Italia, Torontel, Moscatel or Albila This is to drink straight, not to make cocktails, so quality should be good for a better taste. 2 - Non Aromatic - Pisco Quebranta - only one grape, Quebranta Grape - used for cocktails 3 - Blended - one more grape. Pisco Acholado - used for cocktails and for infused pisco Infused Pisco is usually for Chilcano cocktail, that is pisco (infused or not), a fruit juice and gingerAle, lot of ice, long drink, good for summer.
  6. The best source, I imagine like in Brazil is Ajinomoto that should have a branch there. If you call them and explain that will use as a test they usually ship a 100 g sample. In Brazil the cost is US$100/Kg. For a sample os this size you can glue abr 10kg of meat. Try first with fishes (salmon and a white one).
  7. Sometimes I´m doing solid Gin-n-tonic with agar-agar and using some Blue Curaçao for a color impact.
×
×
  • Create New...