Jump to content


Welcome to the eG Forums!

These forums are a service of the Society for Culinary Arts & Letters, a 501c3 nonprofit organization dedicated to advancement of the culinary arts. Anyone can read the forums, however if you would like to participate in active discussions please join the Society.

Community Status Updates


Photo
Photo

pep.

Geräuchertes Wallerfilet @ Gasthaus Schramm (Sulztal) http://t.co/p2YX9cZrrZ http://t.co/YACPoU4nzM
Apr 12 2014 04:31 AM
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo

pep.

7.000.000 geschlachtete Schweine pro Jahr in Österreich. < 1 % davon bio #fibl #tasting_forum
Apr 08 2014 09:31 AM
Photo

pep.

Sonntagsgugelhupf-Erkenntnis: Schokolade im Gugelhupf ist ein Irrtum, zumindest hochprozentige. Ordentlich... http://t.co/eh8Fa24oo4
Apr 06 2014 11:58 AM
Photo
Photo
Photo

pep.

[blog] Es gärt. Wir machen sauren Karfiol nach indischer Art: http://t.co/SgrwwNbOXO #tierfreitag #kimchi #karfiol http://t.co/hzcVxkuuiZ
Apr 04 2014 02:28 PM
Photo

pep.

Gegen Rouladen in Form eines Filet Colbert kann ein vernünftiger Mensch aber auch nichts haben ;) @coolhunterin @falter_at @NinaMohimi
Apr 03 2014 06:57 AM
Photo

pep.

Kumquat-Marmelade mit Pomeranzen-Liqueur http://t.co/aoW80u8NFZ http://t.co/ZPuKR4ajqE
Apr 02 2014 04:56 PM
Photo